Halkészítmények minőségének alakulása 1971. évben

Ojtózy Kristófné: Halkészítmények minőségének alakulása 1971. évben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 159-160. (1972)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1972_03_159-160.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1972_03_159-160.pdf

Letöltés (774kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Qualitäts Gestaltung von Fischprodukten im Jahre 1971 ; Report on the quality offish products marketed in 1971
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1972
Szám: 3
Oldalak: pp. 159-160
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81065/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 19. 08:45
Utolsó módosítás: 2023. szep. 19. 08:45
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81453
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet