Szilágyi József: Az élelmiszerek 1972. évi minőségalakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 3-9. (1973)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_01-02_003-009.pdf Letöltés (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Der Verfasser bespricht die Qualitätsgestaltung der ungarischen lebensmittelindustriellen Produkte im Jahre 1972. aufgrund von Untersuchungen der behördlichen Institute für Qualitätsüberwachung. Es wird festgestellt, dass die Qualitätsänderung eine Tendenz der Besserung aufweist. The quality of the products of the Hungarian food industry sold in 1972 is evaluated on the basis of the analyses carried out by the official food control institutes. The results indicated an improving trend in food quality. L’auteur donne une évaluation de la qualité des denrées de l ’année 1972 en Hongrie, s’appuyant sur les analyses des Instituts officiels de Controle des Denrées Alimentaires. II constate une tendance augmentente de la qualité.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Analyse der Qualität Gestaltung von Lebensmitteln in 1972 ; Investigation of the quality of foods in 1972 |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1973 |
Szám: | 1-2 |
Oldalak: | pp. 3-9 |
Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81068/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
Megjegyzések: | Összefoglalás francia, angol és német nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 19. 14:20 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 19. 14:20 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81483 |
![]() |
Tétel nézet |