Beszámoló a sörök minőségének alakulásáról a Fővárosi és Megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézetek 1972. évi vizsgálatai alapján

Kottász József: Beszámoló a sörök minőségének alakulásáról a Fővárosi és Megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézetek 1972. évi vizsgálatai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 147-152. (1973)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_03_147-152.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_03_147-152.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1973
Szám: 3
Oldalak: pp. 147-152
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81069/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság, Söripar
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 20. 09:02
Utolsó módosítás: 2023. szep. 20. 09:02
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81507
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet