Módosított eljárás húskészítmények keményítőtartalmának meghatározására

Szabó András; Bende Ede: Módosított eljárás húskészítmények keményítőtartalmának meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 223-224. (1973)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_04_223-224.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_04_223-224.pdf

Letöltés (608kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1973
Szám: 4
Oldalak: pp. 223-224
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81070/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 224. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 20. 10:44
Utolsó módosítás: 2023. szep. 20. 10:44
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81516
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet