Máramarosi György; Kiss György: "Házi"-tészta gyártásának vizsgálata az új MSz 11912-72 szabvány tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 225-228. (1973)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_04_225-228.pdf Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1973 |
| Szám: | 4 |
| Oldalak: | pp. 225-228 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81070/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszeripar - szabvány |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 228. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 20. 10:49 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 20. 10:49 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81518 |
![]() |
Tétel nézet |

