Máramarosi György; Kiss György: "Házi"-tészta gyártásának vizsgálata az új MSz 11912-72 szabvány tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 225-228. (1973)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_04_225-228.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1973 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 225-228 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81070/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszeripar - szabvány |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 228. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 20. 10:49 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 20. 10:49 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81518 |
Tétel nézet |