Szilágyi József; Spanyár Pál: A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó kutatások feladatai és az utóbbi évek jelentősebb eredményei Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 13-22. (1974)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1974_01-02_013-022 másolata.pdf Letöltés (4MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Aufgaben der Forschungsarbeit die objektive Qualifizierung der lebensmittelindustrieellen Rohstoffe landwirtschaftlicher Herkunft betreffend und ihre Ergebnisse in Ungarn |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1974 |
| Szám: | 1-2 |
| Oldalak: | pp. 13-22 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81073/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - kutatás |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 22. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 20. 15:43 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 20. 15:53 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81549 |
![]() |
Tétel nézet |

