A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó kutatások feladatai és az utóbbi évek jelentősebb eredményei Magyarországon

Szilágyi József; Spanyár Pál: A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó kutatások feladatai és az utóbbi évek jelentősebb eredményei Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 13-22. (1974)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1974_01-02_013-022 másolata.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1974_01-02_013-022 másolata.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Aufgaben der Forschungsarbeit die objektive Qualifizierung der lebensmittelindustrieellen Rohstoffe landwirtschaftlicher Herkunft betreffend und ihre Ergebnisse in Ungarn
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1974
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 13-22
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81073/
Kulcsszavak: Élelmiszertudomány - kutatás
Megjegyzések: Bibliogr.: 22. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 20. 15:43
Utolsó módosítás: 2023. szep. 20. 15:53
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81549
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet