Szilágyi József; Spanyár Pál: A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó kutatások feladatai és az utóbbi évek jelentősebb eredményei Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 13-22. (1974)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1974_01-02_013-022 másolata.pdf Letöltés (4MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Aufgaben der Forschungsarbeit die objektive Qualifizierung der lebensmittelindustrieellen Rohstoffe landwirtschaftlicher Herkunft betreffend und ihre Ergebnisse in Ungarn |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1974 |
Szám: | 1-2 |
Oldalak: | pp. 13-22 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81073/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - kutatás |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 22. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 20. 15:43 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 20. 15:53 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81549 |
Tétel nézet |