Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében

Kajdacsi Ferenc: Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (1) 1. pp. 35-40. (1955)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1955_01_35-40.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1955_01_35-40.pdf

Letöltés (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Der Artikel beschreibteinen Apparat zur Kalibrierung von GerberButyrometern, einen anderen zur Bestimmung des Schaumbildungsverm ögens, Apparate zur Rückgewinnung des Lösungmittels bei der Fettbestimmung, eine geänderte Form , bzw. Verbesserung des Frak ­tionierungsaufsatzes, wie auch eine verbesserte Form des Apparates zur Extraktion und des Kjeldahl-Kolbens.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1955
Kötet: 1
Szám: 1
Oldalak: pp. 35-40
Nyelv: magyar , német , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81598/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - laboratóriumi technika
Megjegyzések: Ill. ; összefoglalás német nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 22. 08:00
Utolsó módosítás: 2023. szep. 22. 08:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81654
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet