Kajdacsi Ferenc: Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (1) 1. pp. 35-40. (1955)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1955_01_35-40.pdf Letöltés (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Der Artikel beschreibteinen Apparat zur Kalibrierung von GerberButyrometern, einen anderen zur Bestimmung des Schaumbildungsverm ögens, Apparate zur Rückgewinnung des Lösungmittels bei der Fettbestimmung, eine geänderte Form , bzw. Verbesserung des Frak tionierungsaufsatzes, wie auch eine verbesserte Form des Apparates zur Extraktion und des Kjeldahl-Kolbens.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Gyakorlati közlemények |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1955 |
Kötet: | 1 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 35-40 |
Nyelv: | magyar , német , orosz |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81598/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - laboratóriumi technika |
Megjegyzések: | Ill. ; összefoglalás német nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 22. 08:00 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 22. 08:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81654 |
Tétel nézet |