Összehasonlító vizsgálatok Stoldt W. sósavas-éteres és Grossfeld J. triklóretilén-sósavas zsírmeghatározási eljárásával

Sarudi Imre and Mihalik Dezső: Összehasonlító vizsgálatok Stoldt W. sósavas-éteres és Grossfeld J. triklóretilén-sósavas zsírmeghatározási eljárásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 1. pp. 3-10. (1956)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_01_003-010.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_01_003-010.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1956
Volume: 2
Number: 1
Page Range: pp. 3-10
Language: Hungarian, German, Russian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81601/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 10. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 22. 11:54
Last Modified: 2023. Sep. 22. 11:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81678

Actions (login required)

View Item View Item