Sarudi Imre and Mihalik Dezső: Összehasonlító vizsgálatok Stoldt W. sósavas-éteres és Grossfeld J. triklóretilén-sósavas zsírmeghatározási eljárásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 1. pp. 3-10. (1956)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_01_003-010.pdf Download (2MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1956 |
Volume: | 2 |
Number: | 1 |
Page Range: | pp. 3-10 |
Language: | Hungarian, German, Russian |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81601/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 10. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 22. 11:54 |
Last Modified: | 2023. Sep. 22. 11:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81678 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |