Jaschik Sándor: Papiroskromatográfiás eljárás mesterséges élelmiszerszínezékek elválasztására és felismerésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 2. pp. 88-91. (1956)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_02_088-091.pdf Download (993kB) |
Abstract
A szerző kétdimenziós papiroskromatográfiás eljárást dolgozott ki 12 mesterséges élelmiszerszínezék elválasztására. Verfasser hat ein zweidimensionales Verfahren zur Trennung von 12 künstlichen Lebensmittelfarbstoffen ausgearbeitet.
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1956 |
Volume: | 2 |
Number: | 2 |
Page Range: | pp. 88-91 |
Language: | Hungarian, German, Russian |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81602/ |
Uncontrolled Keywords: | Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszer-színezékek |
Additional Information: | Bibliogr.: 91. p. ; ill. ; összefoglalás magyar és német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 25. 10:59 |
Last Modified: | 2023. Sep. 25. 10:59 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81690 |
Actions (login required)
View Item |