Papiroskromatográfiás eljárás mesterséges élelmiszerszínezékek elválasztására és felismerésére

Jaschik Sándor: Papiroskromatográfiás eljárás mesterséges élelmiszerszínezékek elválasztására és felismerésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 2. pp. 88-91. (1956)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_02_088-091.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_02_088-091.pdf

Download (993kB)

Abstract

A szerző kétdimenziós papiroskromatográfiás eljárást dolgozott ki 12 mesterséges élelmiszerszínezék elválasztására. Verfasser hat ein zweidimensionales Verfahren zur Trennung von 12 künstlichen Lebensmittelfarbstoffen ausgearbeitet.

Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1956
Volume: 2
Number: 2
Page Range: pp. 88-91
Language: Hungarian, German, Russian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81602/
Uncontrolled Keywords: Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszer-színezékek
Additional Information: Bibliogr.: 91. p. ; ill. ; összefoglalás magyar és német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 25. 10:59
Last Modified: 2023. Sep. 25. 10:59
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81690

Actions (login required)

View Item View Item