A hús pácolásánál szereplő tényezők vizsgálata

Körmendy László; Gantner Gyula: A hús pácolásánál szereplő tényezők vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. pp. 179-194. (1956)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_179-194.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_179-194.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1956
Kötet: 2
Szám: 4
Oldalak: pp. 179-194
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81604/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - húsipar, Élelmiszeripari technológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 193-194.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 25. 13:46
Utolsó módosítás: 2023. szep. 25. 13:46
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81709
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet