A hús pácolásánál szereplő tényezők vizsgálata

Körmendy László and Gantner Gyula: A hús pácolásánál szereplő tényezők vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. pp. 179-194. (1956)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_179-194.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_179-194.pdf

Download (4MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1956
Volume: 2
Number: 4
Page Range: pp. 179-194
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81604/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - húsipar, Élelmiszeripari technológia
Additional Information: Bibliogr.: p. 193-194.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 25. 13:46
Last Modified: 2023. Sep. 25. 13:46
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81709

Actions (login required)

View Item View Item