Körmendy László and Gantner Gyula: A hús pácolásánál szereplő tényezők vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. pp. 179-194. (1956)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_179-194.pdf Download (4MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1956 |
Volume: | 2 |
Number: | 4 |
Page Range: | pp. 179-194 |
Language: | Hungarian, English, German, French, Russian |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81604/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - húsipar, Élelmiszeripari technológia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 193-194. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 25. 13:46 |
Last Modified: | 2023. Sep. 25. 13:46 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81709 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |