Körmendy László; Gantner Gyula: A hús pácolásánál szereplő tényezők vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. pp. 179-194. (1956)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_179-194.pdf Letöltés (4MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1956 |
Kötet: | 2 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 179-194 |
Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81604/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - húsipar, Élelmiszeripari technológia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 193-194. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 25. 13:46 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 25. 13:46 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81709 |
Tétel nézet |