Heltai László: A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. p. 234. (1956)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_234.pdf Letöltés (309kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1956 |
Kötet: | 2 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | p. 234 |
Nyelv: | magyar |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81604/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 25. 14:49 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 25. 14:49 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81716 |
![]() |
Tétel nézet |