A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok

Heltai László: A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. p. 234. (1956)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_234.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_234.pdf

Letöltés (309kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1956
Kötet: 2
Szám: 4
Oldalak: p. 234
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81604/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 25. 14:49
Utolsó módosítás: 2023. szep. 25. 14:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81716
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet