A pH-érték meghatározása és gyakorlati jelentősége az élelmiszeriparban

Telegdy-Kováts László: A pH-érték meghatározása és gyakorlati jelentősége az élelmiszeriparban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 1-2. pp. 3-18. (1957)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_01-02_003-018.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_01-02_003-018.pdf

Letöltés (6MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1957
Kötet: 3
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 3-18
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81606/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 18. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 25. 15:51
Utolsó módosítás: 2023. szep. 25. 15:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81729
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet