Szeredy Ida; Koltai Ákosné: A hús szöveti összetétele és minősége közötti összefüggések I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 1-2. pp. 37-48. (1957)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_01-02_037-048.pdf Letöltés (3MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1957 |
Kötet: | 3 |
Szám: | 1-2 |
Oldalak: | pp. 37-48 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81606/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 26. 08:29 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 26. 08:29 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81732 |
![]() |
Tétel nézet |