Spanyár Pál: Élelmiszerbarnulásokat okozó vegyületek keletkezése és kémiai szerkezete. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 3-4. pp. 133-144. (1957)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_03-04_133-144.pdf Letöltés (5MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1957 |
| Kötet: | 3 |
| Szám: | 3-4 |
| Oldalak: | pp. 133-144 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81607/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 144. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 26. 11:14 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 26. 11:14 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81746 |
![]() |
Tétel nézet |

