A zsír propilgalláttartalmának meghatározása

Tompos Albert: A zsír propilgalláttartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 3-4. pp. 218-219. (1957)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_03-04_218-219.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_03-04_218-219.pdf

Letöltés (792kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1957
Kötet: 3
Szám: 3-4
Oldalak: pp. 218-219
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81607/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 219. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 26. 12:35
Utolsó módosítás: 2023. szep. 26. 12:35
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81752
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet