Élelmiszereink egészségügyi ellenőrzése korszerűsítésének néhány alapvető szempontja

Lőrincz Ferenc: Élelmiszereink egészségügyi ellenőrzése korszerűsítésének néhány alapvető szempontja. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 4-13. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_01-02_004-013.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_01-02_004-013.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1958
Kötet: 4
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 4-13
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81609/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Megjegyzések: Bibliogr.: 13. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 26. 14:27
Utolsó módosítás: 2023. szep. 26. 14:27
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81766
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet