A méz összetétele és vizsgálata II.

Kottász József: A méz összetétele és vizsgálata II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 30-40. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_01-02_030-040.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_01-02_030-040.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1958
Kötet: 4
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 30-40
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81609/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Méz
Megjegyzések: Bibliogr.: 40. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 26. 14:43
Utolsó módosítás: 2023. szep. 26. 14:43
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81770
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet