Antioxidánsok vizsgálata Täufel módszerrel

Laczkó Lászlóné: Antioxidánsok vizsgálata Täufel módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 82-86. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_03_082-086.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_03_082-086.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1958
Kötet: 4
Szám: 3
Oldalak: pp. 82-86
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81610/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 86. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 26. 15:21
Utolsó módosítás: 2023. szep. 26. 15:21
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81778
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet