Laczkó Lászlóné: Antioxidánsok vizsgálata Täufel módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 82-86. (1958)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_03_082-086.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1958 |
Kötet: | 4 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 82-86 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81610/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 86. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 26. 15:21 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 26. 15:21 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81778 |
![]() |
Tétel nézet |