Nedelkovits János; Hosszú István: Hazai anyagokból előállított kávészerek oxidációs és aromaszámának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 146-152. (1958)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_06_146-152.pdf Letöltés (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Verfasser untersuchten die Oxydations- und Aromazahlen der aus einheimischen Stoffen verfertig ten Kaffeewaren. Sie prüftennichtnur die während der Lagerung stattfin denben Veränderungen der einzelnen gerösteten Fertig produkte, sowiederen Oxydations- und Aromazahlen, sondern führten auch Messungen zur Feststellung des Verhaltens der Oxydationszahlwährend des Rüstprozesses aus ; auch bestimmten sie die Oxydationszahlen verschiedener Kaffeemischungen von bekannter Zusammensetzung.
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1958 |
| Kötet: | 4 |
| Szám: | 6 |
| Oldalak: | pp. 146-152 |
| Nyelv: | magyar , német , orosz |
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81612/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 152. p. ; összefoglalás német nyelven |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 27. 09:26 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 27. 09:27 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81791 |
![]() |
Tétel nézet |

