A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata

Kis Zoltán: A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 170-177. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_06_170-177.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_06_170-177.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1958
Kötet: 4
Szám: 6
Oldalak: pp. 170-177
Nyelv: magyar , német , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81612/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 177. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 27. 10:24
Utolsó módosítás: 2023. szep. 27. 10:24
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81795
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet