Kis Zoltán: A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 170-177. (1958)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_06_170-177.pdf Letöltés (3MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1958 |
Kötet: | 4 |
Szám: | 6 |
Oldalak: | pp. 170-177 |
Nyelv: | magyar , német , orosz |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81612/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 177. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 27. 10:24 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 27. 10:24 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81795 |
Tétel nézet |