Spanyár Pál: Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 213-221. (1958)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_09-10_213-221.pdf Letöltés (4MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1958 |
| Kötet: | 4 |
| Szám: | 9-10 |
| Oldalak: | pp. 213-221 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81614/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 221. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 27. 12:39 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 27. 12:39 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81806 |
![]() |
Tétel nézet |

