Porszerű élelmiszerek és élvezeti szerek abszolút sűrűségének meghatározása

Kajdacsi Ferenc: Porszerű élelmiszerek és élvezeti szerek abszolút sűrűségének meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 230-235. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_09-10_230-235.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_09-10_230-235.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1958
Kötet: 4
Szám: 9-10
Oldalak: pp. 230-235
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81614/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 27. 13:17
Utolsó módosítás: 2023. szep. 27. 13:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81809
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet