A DDT nyomok jelenlétének, illetőleg mennyiségének közelítő meghatározása a nyers paradicsom felületén és a paradicsomlében

Kevei Jánosné and Sándor Zoltánné: A DDT nyomok jelenlétének, illetőleg mennyiségének közelítő meghatározása a nyers paradicsom felületén és a paradicsomlében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 1-2. pp. 13-15. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_01-02_13-15.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_01-02_13-15.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Heading title: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1959
Volume: 5
Number: 1-2
Page Range: pp. 13-15
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81616/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 15. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 27. 15:33
Last Modified: 2023. Sep. 27. 15:33
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81828

Actions (login required)

View Item View Item