A tészta relaxációjának vizsgálata laborográffal: I. rész

Lásztity Radomir; Bárány András: A tészta relaxációjának vizsgálata laborográffal: I. rész. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 48-51. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_03_48-51.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_03_48-51.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1959
Kötet: 5
Szám: 3
Oldalak: pp. 48-51
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81617/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 51. p. ; összefoglalás francia, angol és német nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 28. 08:43
Utolsó módosítás: 2023. szep. 28. 08:43
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81836
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet