Karácsonyi László: Tésztakészítmények minősítése a szerkezeti keménység mérése alapján és ennek változásai tárolás közben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 52-68. (1959)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_03_52-68.pdf Letöltés (5MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1959 |
| Kötet: | 5 |
| Szám: | 3 |
| Oldalak: | pp. 52-68 |
| Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81617/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszervizsgálat - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 67. p. ; ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 28. 08:48 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 28. 08:48 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81837 |
![]() |
Tétel nézet |

