Tésztakészítmények minősítése a szerkezeti keménység mérése alapján és ennek változásai tárolás közben

Karácsonyi László: Tésztakészítmények minősítése a szerkezeti keménység mérése alapján és ennek változásai tárolás közben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 52-68. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_03_52-68.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_03_52-68.pdf

Download (5MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1959
Volume: 5
Number: 3
Page Range: pp. 52-68
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81617/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszervizsgálat - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 67. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 28. 08:48
Last Modified: 2023. Sep. 28. 08:48
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81837

Actions (login required)

View Item View Item