Tésztakészítmények minősítése a szerkezeti keménység mérése alapján és ennek változásai tárolás közben

Karácsonyi László: Tésztakészítmények minősítése a szerkezeti keménység mérése alapján és ennek változásai tárolás közben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 52-68. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_03_52-68.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_03_52-68.pdf

Letöltés (5MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1959
Kötet: 5
Szám: 3
Oldalak: pp. 52-68
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81617/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszervizsgálat - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 67. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 28. 08:48
Utolsó módosítás: 2023. szep. 28. 08:48
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81837
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet