Karácsonyi László: Tésztakészítmények minősítése a szerkezeti keménység mérése alapján és ennek változásai tárolás közben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 52-68. (1959)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_03_52-68.pdf Download (5MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1959 |
Volume: | 5 |
Number: | 3 |
Page Range: | pp. 52-68 |
Language: | Hungarian, English, German, French, Russian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81617/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 67. p. ; ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 28. 08:48 |
Last Modified: | 2023. Sep. 28. 08:48 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81837 |
Actions (login required)
View Item |