A diszaharid kötés stabilitásának vizsgálata

Kisfaludy Lajos: A diszaharid kötés stabilitásának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 91-97. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_04-05_091-097.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_04-05_091-097.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1959
Volume: 5
Number: 4-5
Page Range: pp. 91-97
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81618/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 96. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 28. 09:04
Last Modified: 2023. Sep. 28. 09:04
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81842

Actions (login required)

View Item View Item