A diszaharid kötés stabilitásának vizsgálata

Kisfaludy Lajos: A diszaharid kötés stabilitásának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 91-97. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_04-05_091-097.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_04-05_091-097.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1959
Kötet: 5
Szám: 4-5
Oldalak: pp. 91-97
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81618/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 96. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 28. 09:04
Utolsó módosítás: 2023. szep. 28. 09:04
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81842
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet