Bontovits Lajos: Paradicsompüré konzisztenciáját befolyásoló tényezők vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 98-110. (1959)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_04-05_098-110.pdf Letöltés (5MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1959 |
Kötet: | 5 |
Szám: | 4-5 |
Oldalak: | pp. 98-110 |
Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81618/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 109. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 28. 10:31 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 28. 10:31 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81843 |
![]() |
Tétel nézet |