Illóolajok analízise I. : alifás észterek kimutatása és meghatározása hidroxámsavképzéssel

Kismarton Károly: Illóolajok analízise I. : alifás észterek kimutatása és meghatározása hidroxámsavképzéssel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 6. pp. 134-144. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_06_134-144.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_06_134-144.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1959
Kötet: 5
Szám: 6
Oldalak: pp. 134-144
Nyelv: magyar , angol , német , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81619/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Illóolajok - kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 142-143.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 28. 10:45
Utolsó módosítás: 2023. szep. 28. 10:45
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81849
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet