A fizikai tartósító módszerek hatása az élelmiszerek minőségére

Kismarton Károly: A fizikai tartósító módszerek hatása az élelmiszerek minőségére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 211-214. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_07-08_211-214.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_07-08_211-214.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1959
Volume: 5
Number: 7-8
Page Range: pp. 211-214
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81620/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 28. 12:38
Last Modified: 2023. Sep. 28. 12:38
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81860

Actions (login required)

View Item View Item