Kismarton Károly: A fizikai tartósító módszerek hatása az élelmiszerek minőségére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 211-214. (1959)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_07-08_211-214.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1959 |
Volume: | 5 |
Number: | 7-8 |
Page Range: | pp. 211-214 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81620/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 28. 12:38 |
Last Modified: | 2023. Sep. 28. 12:38 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81860 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |