A fizikai tartósító módszerek hatása az élelmiszerek minőségére

Kismarton Károly: A fizikai tartósító módszerek hatása az élelmiszerek minőségére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 7-8. pp. 211-214. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_07-08_211-214.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_07-08_211-214.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1959
Kötet: 5
Szám: 7-8
Oldalak: pp. 211-214
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81620/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 28. 12:38
Utolsó módosítás: 2023. szep. 28. 12:38
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81860
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet