Műanyag fóliába csomagolt sütőipari termékek tárolása során bekövetkező egyes fizikai és kémiai változások vizsgálata

Lásztity Radomir: Műanyag fóliába csomagolt sütőipari termékek tárolása során bekövetkező egyes fizikai és kémiai változások vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 68-80. (1960)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_068-080.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_068-080.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1960
Kötet: 6
Szám: 3
Oldalak: pp. 68-80
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81623/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - sütőipar, Élelmiszertárolás - sütőipar, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 79. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 28. 15:50
Utolsó módosítás: 2023. szep. 28. 15:50
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81883
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet