Sipos Endre; Kerpely Antal; Zámory Éva: Magyar mézek inhiqin vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 81-89. (1960)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_081-089.pdf Letöltés (3MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1960 |
Kötet: | 6 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 81-89 |
Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81623/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Méz |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 88. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 28. 15:39 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 28. 15:39 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81884 |
![]() |
Tétel nézet |