A nagyfrekvenciás titrálás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeranalitikában I.

Lásztity Radomir and Nedelkovits János: A nagyfrekvenciás titrálás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeranalitikában I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 110-114. (1960)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_04-05_110-114.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_04-05_110-114.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Über die Verwendungsmöglichkeiten der Hochfrequenz-titrierungen in der Lebensmittelanalytik I.
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1960
Volume: 6
Number: 4-5
Page Range: pp. 110-114
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81624/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 114. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 02. 07:16
Last Modified: 2023. Oct. 02. 07:24
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81889

Actions (login required)

View Item View Item