A nagyfrekvenciás titrálás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeranalitikában I.

Lásztity Radomir; Nedelkovits János: A nagyfrekvenciás titrálás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeranalitikában I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 110-114. (1960)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_04-05_110-114.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_04-05_110-114.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Über die Verwendungsmöglichkeiten der Hochfrequenz-titrierungen in der Lebensmittelanalytik I.
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1960
Kötet: 6
Szám: 4-5
Oldalak: pp. 110-114
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81624/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 114. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 02. 07:16
Utolsó módosítás: 2023. okt. 02. 07:24
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81889
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet