Szőke Katalin: A ROE-féle aszkorbinsav meghatározási módszer alkalmazása növényi anyagokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 121-128. (1960)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_04-05_121-128.pdf Letöltés (2MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Anwendung der Roeschen Ascorbinsäure Bestimmungsmethode auf pflanzliche Stoffe |
| Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1960 |
| Kötet: | 6 |
| Szám: | 4-5 |
| Oldalak: | pp. 121-128 |
| Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81624/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 127. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 02. 07:44 |
| Utolsó módosítás: | 2023. okt. 02. 07:44 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81891 |
![]() |
Tétel nézet |

