Szőke Katalin: A ROE-féle aszkorbinsav meghatározási módszer alkalmazása növényi anyagokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 121-128. (1960)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_04-05_121-128.pdf Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Anwendung der Roeschen Ascorbinsäure Bestimmungsmethode auf pflanzliche Stoffe |
Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1960 |
Kötet: | 6 |
Szám: | 4-5 |
Oldalak: | pp. 121-128 |
Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81624/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 127. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 02. 07:44 |
Utolsó módosítás: | 2023. okt. 02. 07:44 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81891 |
![]() |
Tétel nézet |