A ROE-féle aszkorbinsav meghatározási módszer alkalmazása növényi anyagokra

Szőke Katalin: A ROE-féle aszkorbinsav meghatározási módszer alkalmazása növényi anyagokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 121-128. (1960)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_04-05_121-128.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_04-05_121-128.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Other title: Anwendung der Roeschen Ascorbinsäure Bestimmungsmethode auf pflanzliche Stoffe
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1960
Volume: 6
Number: 4-5
Page Range: pp. 121-128
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81624/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 127. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 02. 07:44
Last Modified: 2023. Oct. 02. 07:44
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81891

Actions (login required)

View Item View Item