A ROE-féle aszkorbinsav meghatározási módszer alkalmazása növényi anyagokra

Szőke Katalin: A ROE-féle aszkorbinsav meghatározási módszer alkalmazása növényi anyagokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 121-128. (1960)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_04-05_121-128.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_04-05_121-128.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Anwendung der Roeschen Ascorbinsäure Bestimmungsmethode auf pflanzliche Stoffe
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1960
Kötet: 6
Szám: 4-5
Oldalak: pp. 121-128
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81624/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 127. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 02. 07:44
Utolsó módosítás: 2023. okt. 02. 07:44
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81891
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet