Az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő műanyagok egészségügyi megítéléséhez szükséges vizsgálati módszerek egyes kérdései

Nagy Ferenc: Az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő műanyagok egészségügyi megítéléséhez szükséges vizsgálati módszerek egyes kérdései. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 1-2. pp. 29-32. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_01-02_029-032.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_01-02_029-032.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1961
Kötet: 7
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 29-32
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81625/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 32. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 02. 09:45
Utolsó módosítás: 2023. okt. 02. 09:45
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81901
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet