A borvizsgálatoknál legújabban alkalmazott módszerek

Hajós György; Bártfai Zoltán; Kosinszky Viktorné; Papházy Gabriella: A borvizsgálatoknál legújabban alkalmazott módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 9-10. pp. 258-262. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_09-10_258-262.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_09-10_258-262.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Die bei den Wein Untersuchungen neuerdings angewendeten Verfahren
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1961
Kötet: 7
Szám: 9-10
Oldalak: pp. 258-262
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81629/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - bor
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 03. 08:45
Utolsó módosítás: 2023. okt. 03. 08:45
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81945
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet