Víztartalom meghatározása kozmetikai krémekben, alapanyagokban és illóolajokban

Lóránt Béla: Víztartalom meghatározása kozmetikai krémekben, alapanyagokban és illóolajokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 9-10. pp. 263-266. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_09-10_263-266.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_09-10_263-266.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Bestimmung des Wassergehaltes in kosmetischen Cremen, Grundstoffen und ätherischen Ölen
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1961
Kötet: 7
Szám: 9-10
Oldalak: pp. 263-266
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81629/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 03. 09:42
Utolsó módosítás: 2023. okt. 03. 09:42
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81946
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet