Sebők Lajos: A kávé minőségalakulása II. : pörkölt kávé. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 9-10. pp. 267-276. (1961)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_09-10_267-276.pdf Letöltés (3MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Über die Gestaltung der Qualität des Bohnenkaffees II. : Gerösteter Kaffee |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1961 |
Kötet: | 7 |
Szám: | 9-10 |
Oldalak: | pp. 267-276 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81629/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Kávé - minőség |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 276. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 03. 10:34 |
Utolsó módosítás: | 2023. okt. 03. 10:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81947 |
Tétel nézet |