A kávé minőségalakulása II. : pörkölt kávé

Sebők Lajos: A kávé minőségalakulása II. : pörkölt kávé. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 9-10. pp. 267-276. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_09-10_267-276.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_09-10_267-276.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Über die Gestaltung der Qualität des Bohnenkaffees II. : Gerösteter Kaffee
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1961
Kötet: 7
Szám: 9-10
Oldalak: pp. 267-276
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81629/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat, Kávé - minőség
Megjegyzések: Bibliogr.: 276. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 03. 10:34
Utolsó módosítás: 2023. okt. 03. 10:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81947
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet