Az élelmiszerekbe került mérgező anyagok szétválasztási módszerei

Kovács József; Gyarmati László; Dávid Gábor: Az élelmiszerekbe került mérgező anyagok szétválasztási módszerei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 298-304. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_298-304.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_298-304.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Prüfung der toxischen Verunreinigungen von Lebensmitteln I. : Trennungsverfahren der in die Lebensmittel geratenen Giftstoff
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1961
Kötet: 7
Szám: 11-12
Oldalak: pp. 298-304
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81630/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - mérgező anyagok - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 304. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 03. 12:19
Utolsó módosítás: 2023. okt. 03. 12:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81953
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet