Törley Dezső; Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 344-348. (1961)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_344-348.pdf Letöltés (2MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Über die chemische Zusammensetzung der essbaren und giftigen Pilze I. |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1961 |
| Kötet: | 7 |
| Szám: | 11-12 |
| Oldalak: | pp. 344-348 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81630/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - mérgező anyagok, Gombák - mérges, Mikotoxikológia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 348. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 03. 13:31 |
| Utolsó módosítás: | 2023. okt. 03. 13:31 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81958 |
![]() |
Tétel nézet |

