Sebők Lajos: A vanília minőségváltozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 354-355. (1961)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_354-355.pdf Letöltés (792kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1961 |
Kötet: | 7 |
Szám: | 11-12 |
Oldalak: | pp. 354-355 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81630/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 355. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 03. 13:49 |
Utolsó módosítás: | 2023. okt. 03. 13:49 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81961 |
![]() |
Tétel nézet |