A vanília minőségváltozása

Sebők Lajos: A vanília minőségváltozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 354-355. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_354-355.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_354-355.pdf

Letöltés (792kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1961
Kötet: 7
Szám: 11-12
Oldalak: pp. 354-355
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81630/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 355. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 03. 13:49
Utolsó módosítás: 2023. okt. 03. 13:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81961
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet