Rajky Antalné: Tapasztalatok az egységes élelmiszervizsgálati módszerek kidolgozásánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 7-8. pp. 239-241. (1962)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_07-08_239-241.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1962 |
Kötet: | 8 |
Szám: | 7-8 |
Oldalak: | pp. 239-241 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81634/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 04. 10:28 |
Utolsó módosítás: | 2023. okt. 04. 10:28 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82004 |
![]() |
Tétel nézet |