Tapasztalatok az egységes élelmiszervizsgálati módszerek kidolgozásánál

Rajky Antalné: Tapasztalatok az egységes élelmiszervizsgálati módszerek kidolgozásánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 7-8. pp. 239-241. (1962)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_07-08_239-241.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_07-08_239-241.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1962
Kötet: 8
Szám: 7-8
Oldalak: pp. 239-241
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81634/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 04. 10:28
Utolsó módosítás: 2023. okt. 04. 10:28
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82004
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet