Sebők Lajos: A kávé minőségalakulása III. : eszpresszó kávé. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 277-282. (1962)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_277-282.pdf Letöltés (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed.
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Qualitäts Gestaltung von Kaffee III. : Espresso Kaffee |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1962 |
| Kötet: | 8 |
| Szám: | 9-10 |
| Oldalak: | pp. 277-282 |
| Nyelv: | magyar , angol , német , orosz |
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81635/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Kávé - minőség |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 282. p. ; összefoglalás angol és német nyelven |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 04. 12:34 |
| Utolsó módosítás: | 2023. okt. 04. 12:34 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82011 |
![]() |
Tétel nézet |

