A kávé minőségalakulása III. : eszpresszó kávé

Sebők Lajos: A kávé minőségalakulása III. : eszpresszó kávé. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 277-282. (1962)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_277-282.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_277-282.pdf

Letöltés (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Verfasser bespricht auf Grund eigener Versuchsangaben die Qualitätsgestaltung des ungarischen „Espresso” Kaffees. On the basis of investigations carried out since two years, developments in the quality of the so-called ’’espresso” coffee in Hungary are discussed.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Qualitäts Gestaltung von Kaffee III. : Espresso Kaffee
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1962
Kötet: 8
Szám: 9-10
Oldalak: pp. 277-282
Nyelv: magyar , angol , német , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81635/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer, Kávé - minőség
Megjegyzések: Bibliogr.: 282. p. ; összefoglalás angol és német nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 04. 12:34
Utolsó módosítás: 2023. okt. 04. 12:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82011
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet