A minőségellenőrzés célkitűzései és eredményei 1962-ben

Vajda Ödön: A minőségellenőrzés célkitűzései és eredményei 1962-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 3-4. pp. 104-110. (1963)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1963_03-04_104-110.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1963_03-04_104-110.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Zielsetzungen und Ergebnisse der Qualitätskontrolle in 1962
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1963
Kötet: 9
Szám: 3-4
Oldalak: pp. 104-110
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81638/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés - Magyarország - 1962, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - Magyarország - 1962, Élelmiszerbiztonság
Megjegyzések: Bibliogr.: 110. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 05. 08:33
Utolsó módosítás: 2023. okt. 05. 08:33
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82044
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet