Élelmiszerek minősége 1963-ban és a minőségellenőrzés új irányai

Vajda Ödön: Élelmiszerek minősége 1963-ban és a minőségellenőrzés új irányai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 65-73. (1964)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_065-073.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_065-073.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Qualität von Lebensmitteln in 1963 und neue Richtungen der Qualitätskontrolle
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1964
Kötet: 10
Szám: 3-4
Oldalak: pp. 65-73
Nyelv: magyar , angol , német , orosz
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81644/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés - Magyarország - 1963, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - Magyarország - 1963
Megjegyzések: Bibliogr.: 72. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 06. 10:50
Utolsó módosítás: 2023. okt. 06. 10:50
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82099
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet