Lindner Károly and Krámer Mihályné and Szőke Sándorné and Tarján Róbert: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVI. : a női-tej fehérje- és aminosavtartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 74-85. (1964)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_074-085.pdf Download (4MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Neueste Angaben über die Zusammensetzung unserer Lebensmittel XIV. : Eiweiss- und Aminosäuregehalt von Frauenmilch |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1964 |
Volume: | 10 |
Number: | 3-4 |
Page Range: | pp. 74-85 |
Language: | Hungarian, English, German, Russian |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81644/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 83-84. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Oct. 06. 10:54 |
Last Modified: | 2023. Oct. 06. 10:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82100 |
Actions (login required)
View Item |