Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVI. : a női-tej fehérje- és aminosavtartalma

Lindner Károly and Krámer Mihályné and Szőke Sándorné and Tarján Róbert: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVI. : a női-tej fehérje- és aminosavtartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 74-85. (1964)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_074-085.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_074-085.pdf

Download (4MB)
Item Type: Article
Other title: Neueste Angaben über die Zusammensetzung unserer Lebensmittel XIV. : Eiweiss- und Aminosäuregehalt von Frauenmilch
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1964
Volume: 10
Number: 3-4
Page Range: pp. 74-85
Language: Hungarian, English, German, Russian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81644/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: p. 83-84.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 06. 10:54
Last Modified: 2023. Oct. 06. 10:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82100

Actions (login required)

View Item View Item