Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVI. : a női-tej fehérje- és aminosavtartalma

Lindner Károly; Krámer Mihályné; Szőke Sándorné; Tarján Róbert: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVI. : a női-tej fehérje- és aminosavtartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 74-85. (1964)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_074-085.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_074-085.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Neueste Angaben über die Zusammensetzung unserer Lebensmittel XIV. : Eiweiss- und Aminosäuregehalt von Frauenmilch
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1964
Kötet: 10
Szám: 3-4
Oldalak: pp. 74-85
Nyelv: magyar , angol , német , orosz
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81644/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 83-84.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 06. 10:54
Utolsó módosítás: 2023. okt. 06. 10:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82100
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet